NA NÁVŠTĚVĚ U BYLINKÁŘKY – NOVINKA!

lEVANDULOBRANÍ 2020

Přijďte si zažít atmosféru zahrady Bylinky z ráje. Je pro vás připravena individuální výuka a sdílení s bylinkářkou Lídou Vondrovou. Program je vhodný i pro malou skupinu, max.4 osoby. Návštěvu nabízíme ve třech variantách.

ZÁKLADNÍ VARIANTA Čekají vás 3 hodiny poznávání, ochutnání, tvoření a odpočinku v zahradě Bylinky z ráje. Setkání zahrnuje hodinovou komentovanou prohlídku zahrady včetně občerstvení a práce s kartami Magie bylin. Sami si uvážete kytici bylin na památku. Dále vás čeká dvouhodinový relax v zahradě, uvolníte se a získáte energii v léčivé pyramidě i při ochutnáte vibrací rezonančního lůžka.

Cena: 800,-Kč

***

VARIANTA EXTRA Čekají vás 4 hodiny poznávání, ochutnání, tvoření a odpočinku v Zahradě bylinky z ráje. Z toho hodina a půl je věnována komentované prohlídce, občerstvení, práci s kartami Magie bylin. Naučíte se namíchat si osobní čaj a natrháte si svazek bylin k sušení. Další čas (2,5 hodiny) si užijete relax v zahradě, uvolnění a zažijete harmonizující energie v léčivé pyramidě i při ochutnáte vibrací na rezonančním lůžku.

Cena: 1180,-Kč

***

VARIANTA VIP Čeká vás 5 hodin poznávání, ochutnání, tvoření a odpočinku v Zahradě bylinky z ráje. Dvě hodiny budou věnované komentované prohlídce zahrady, občerstvení, práci s kartami Magie bylin. Naučíte se namíchat si osobní čaj a natrháte si svazek bylin k sušení. Naučíte se vytvořit směs éterických olejů s konkrétním záměrem. Další tři hodiny budete relaxovat, uvolníte se a získáte energii v léčivé pyramidě i při ochutnáte vibrací na rezonančním lůžku.

Cena: 1800,-Kč

***

Cena a načasování na dotaz, dopoledne nebo odpoledne dle domluvy. Je možné si dohodnout masáž, hodinu jógy nebo návštěvu u včelařky.

Po zarezervování termínu je potřeba zaplatit nevratnou zálohu 500,-. Doplatek na místě.