LOUKA NA TALÍŘI, bylinkářská gurmánská dílna Nasbírali jsme, pokrájeli, uvařili, snědli a užili pěkného dne… Přípravy… Řebříček a kerblík. V salátku převažovala kořenová zelenina, nezbytná byla bylinková zálivka…mařinka, svízel, ptačinec, popenec… Řebříček a kerblík. Menu začalo předkrmem – bršlicový závin… Tradiční jarní polévka z devíti bylin, praženými dýňovými semínky a zdobením dle vlastního vkusu… Polévku nám servíroval sám šéfkuchař… Restovaný kořen pampelišky s mrkví a rýží. V salátku převažovala kořenová zelenina, nezbytná byla bylinková zálivka…mařinka, svízel, ptačinec, popenec… Pocitem vděčnosti mimo jiné nabývá člověk na kráse… V salátku převažovala kořenová zelenina, nezbytná byla bylinková zálivka…mařinka, svízel, ptačinec, popenec… Pocitem vděčnosti mimo jiné nabývá člověk na kráse… Po hlavním menu pauzička na koktejl z hrušky, banánu, bršlice, popence a co ještě přišlo pod ruku… …a dezert. „Baba a la Bobo“ čili polentová bábovička od Bobova (pomístní název) s malinou a marulkovým olejem Nebo to byla čechřice? Nezbytné café digestif… Báječná společnost…přináší naplnění nejen do bříška… Děkujeme! Pampeliška se stala královnou celého meníčka: listy v polévce, poupátka v salátu, kořen v hlavním chodu. Mňam!