Louka na talíři – 6. května

Projedeme se loukou i zahradou a uvaříme z toho, co nám příroda momentálně nabídne, kompletní vegetariánské menu – polévku, hlavní chod, salát, dezert a nápoj.

Získáte sadu receptů na pokrmy a dochucovadla z bylinek, např. jak na bylinkovou hořčici nebo na zdravé solení po japonském způsobu. Pouze pro 5 účastníků. Lze se přihlásit i jako skupinka.

Lektoruje Vít Jirsa, VEGIT-POINT, dodavatel chutného vegetariánského jídla na našich bylinkářských dílnách

Čas a místo konání: 10.00 – 17.00 hod Sněhov

Cena: 1 200,- Kč (V ceně je dopolední svačina, polévka, hlavní chod, salát, dezert, čaj, káva, bylinkové smoothie, sezónní pesto, případně jiná kulinářská sezónní kondiment).

Přihláška

Ochrana osobních údajů a Obchodní podmínky

Bylinkářská dílna se koná za finanční podpory Libereckého kraje.